Bakan Kasapoğlu'ndan Eskipazar'a Büyük Destek

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilçemizi de ziyaret etti.

Belediyemiz önünde çiçeklerle karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan'dan yapılan yatırımlar ve ilçemiz hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan ziyaret anısına Bakan Kasapoğlu'nun resmi olan ahşap üzerine yakma resim sanatı ile yapılmış tablo ve yöremize ait tatlı olan miyane helvası hediye etti.

Belediye ziyaretinin ardından toplanan kalabalığa hitaben konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, " Bakanlık olarak hizmet etmeye ve yatırımlarımızı devam ettirmeye kararlıyız. Eskipazar'da çok güzel spor tesislerimiz var, gençlik merkezimiz var ve devam eden yüzme havuzu inşaatımız var. İnşallah bunu bakanlık olarak hep birlikte tamamlayıp açılışını yapacağız. Buralarının sizler tarafından da sürekli kullanılmasını istiyoruz. " dedi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Büyük Destek

Spor tesislerinin gençler ve aileleri tarafından sık sık kullanılmasını isteyen Bakan Kasapoğlu," Hem basketbol, hem voleybol hemde futbolun bulunduğu bir semt sahasını da sizlere kazandıracağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bakan Kasapoğlu'nun ilçemizdeki programına TBMM 23. Dönem Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yasin  Erkan,  Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz,daire amirleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.