15 Temmuz Demokrasi Zaferi Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programları kapsamında, Eskipazar Kaymakamlığı ve Eskipazar Belediyemiz tarafından organize edilen '15 Temmuz Özel Programı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

15 Temmuz darbe girişiminin 3. Yıl anma etkinlikleri kapsamında Hükümet konağı önünden başlayan Demokrasi ve Milli birlik ve kardeşlik yürüyüşü kapalı spor salonuna kadar mehteran eşliğinde devam etti.
Kapalı spor salonunda yapılan anma programı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın halka hitabı ile başladı. Ardından İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla, Kuran-ı Kerim Tilaveti icra edilerek şehitler için dualar okundu. Protokol konuşmaları, şiirler, video gösterileri ile süren programda 15 Temmuz futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupalarının verilmesiyle devam etti.

Protol ve vatandaşlarımızın katılımıyla fener alayı düzenlenerek mehteran eşliğinde saat kulesine yürünerek demokrasi nöbetine burada devam edildi. Saat kulesindeki etkinlik alanında vatandaşlarımıza belediyemiz tarafından çorba ve çay ikramında bulunuldu.